Over ons

shutterstock_1097732174

Wanneer je als MDS al meer dan 25 jaar intensief bezig bent met het verantwoord gebruik van onder andere water dan is het heel fijn te merken dat je, in plaats van een roepende in de woestijn, tegenwoordig heel veel activiteiten om je heen ziet die bijdragen aan een eerlijke verdeling en een spaarzamergebruik van onze grondstoffen.

shutterstock_420082906

De Missie van MDS is om middels een beperkt dienstenpakket, aangevuld met een ''train de trainer'' concept voor schoonmaakorganisaties, samen voor u te werken. Hierbij staan mens, milieu en omgeving centraal en zullen we er altijd alles aan doen om, door middel van het delen van kennis, techniek en informatie, de kwaliteit van onze werkzaamheden zo hoog mogelijk te laten zijn. Alleen dan zijn we in staat u zo lang mogelijk te laten genieten van uw vloeren en meubels want te vroeg vervangen past niet in onze missie.

Uiteraard realiseren wij ons dat de schaalgrootte van onze activiteiten beperkt is doch door onze inspanningen dragen we er zorg voor dat uw investeringen langer meegaan hetgeen naast een financieel voordeel ervoor zorgt dat uw organisatie veel minder grondstoffen verbruikt.

shutterstock_686275