Heden ten dagen is hygiëne een belangrijk aspect. Hierbij worden vloeren en meubels vaak vergeten. Dit zijn echter ook broeinesten van bacteriën en virussen. Het regelmatig reinigen van onder andere tapijt en meubels, heeft een positief effect op het binnenmilieu.

Bedrijven besteden miljoenen euro's aan gebouwen en interieurontwerpen als onderdeel van hun bedrijfsimage. Slecht of geen onderhoud en verkeerde reinigingen zorgen ervoor dat uw investering schade oploopt en eerder vervangen dient te worden dan strikt noodzakelijk.

Als dit een zorg voor u is, dan nemen wij deze graag van u over. De reinigingsmethodieken van MDS zijn stap voor stap zodanig opgebouwd dat ieder soort vloer- en meubel afwerking op vakkundige wijze gereinigd kan worden.

Een belangrijk gegeven in de keuze en toepassing van de juiste reinigingstechniek zijn, naast de ervaring, kennis en kunde, de voorschriften van de fabrikanten.

MDS erkent deze voorschriften en zal deze altijd combineren met haar eigen ervaringen bij het realiseren van onderhouds- en reinigingsvraagstukken.