Bij meubelreinigen maken we gebruik van het beste systeem beschikbaar voor meubelreiniging. Deze wordt gekenmerkt door extreem korte droogtijden en absoluut minimale milieu belasting.

De CFR-extraktie methode is een uiterst effectief dieptereinigingssysteem welke, door haar unieke vloeistof controle systeem in combinatie met het revolutionaire recycling systeem, ons instaat stelt alle soorten meubelstoffen te reinigen zonder dat de kwetsbare vulling nat wordt. De volledige controle over de vloeistofstroom door de meubelstof zorgt ervoor dat we de stof intensief kunnen reinigen zonder dat de vulling in aanraking komt met water.

Naast vervuiling is een stoel ook een voedingsbodem voor micro-organismen. Denk hierbij aan bacteriën, huisstofmijt en de laatste tijd erg actueel, virussen. Bewezen is dat deze zich langere tijd kunnen bestelen in stoffering en ook kunnen overleven. Door middel van het toevoegen van een desinfectant tijdens het reinigen met de CFR methode, is MDS in staat 99 % van deze aanwezige micro-organismen te doden. Het CFR systeem heeft een bewezen positief effect op het binnenmilieu. U kunt hiermee in potentie veel besparen!

Deze systemen hebben een bewezen positief effect op uw binnenmilieu !!

stoelGroot_03